Linas matkasse

MatkassePrisEgenskaperBeställ
Linas matkasse
499 kr
4 pers / 5 dagar
Bästa valet för familjen!
Nyttiga och bra råvaror
Goda och roliga recept
Beställ knapp

Lina GebäckLinas matkasse är Sveriges mest köpta matkasse på nätet och det är inte så konstigt med tanke på det låga priset och de fina råvarorna som kassarna innehåller. Med Linas matkasse får familjen en allsidig kost, snabblagad mat och spännande recept som gör matlagningen lite roligare. Att laga riktigt god mat på lediga helger och vardagar är roligt och något man gärna lägger tid på. Matlagning på vardagar, efter jobb och dylikt är dock inte lika roligt och inspirerande.

Inte nog med att man vill att det ska gå fort, maten ska vara nyttig och näringsrik också. Därför är det också stor risk att man lagar halvfabrikat eller köper dyr hämtmat. Med Linas matkasse kan man glömma stressen, man slipper handla, planera och allt gnäll från barnen för att det är ”äcklig mat”. Dessutom blir det billig mat för hela familjen. För endast 499 kr får man middagar för 4 personer i hela 5 dagar.

Linas matkassar

Linas matkassar

Det finns tre grundkassar att välja mellan hos Linas matkasse.

Linas originalkasse – För hela familjen
God och sund mat för hela familjen med fina råvaror till förmånligt pris. passar alla familjer och hushåll och innehåller goda recept som passar de allra flesta.

Linas barnkasse – Extra lättlagat
Matkasse speciellt anpassad för barn med varierad kost från färska råvaror. Perfekt för barnfamiljen med kräsna barn där maten ska få fort att laga.
Finns även i laktosfri version.

Linas inspirationskasse – För den matintresserade
Extra spännande råvaror och något mer komplicerade recept. En matkasse för dig som gillar att laga mat och experimentera med nya råvaror och smaker.

MatkassePrisEgenskaperBeställ
Linas matkasse
499 kr
4 pers / 5 dagar
Bästa valet för familjen!
Nyttiga och bra råvaror
Goda och roliga recept
Beställ knapp

 

Comments are closed.