Matkomfort

MatkassePrisEgenskaperBeställ
Matkomfort matkasse 755 kr
4 pers / 4 dagar
Gourmét för den kräsna!
Högsta kvalitet på råvaror
Exklusiva & enkla recept
Beställ knapp

MatkomfortMatkomfort är den perfekta tjänsten för dig som vill äta riktigt god mat och ändå spara in på tiden och stressen i vardagen. Med matkassar från Matkomfort får du inte bara enkel och god mat, du får riktig restaurang mat som du samtidigt lär dig att laga.

Enligt Matkomfort är en god måltid äkta livskvalité. Med den filosofin skapar de riktigt goda och fina matkassar med de bästa råvarorna från producenter som de själva gillar, framför allt färska råvaror som alltid har bästa smak och är fräsch. Om du tycker att maten är extra viktig och kanske är lite kräsen, då ska du absolut överväga att spendera lite extra på en matkasse från Matkomfort.Matkomfort matkassar

Matkomfort erbjuder två olika matkassar som alla håller mycket hög klass och goda maträtter.

Matkomfort Premium – 1155 kr / 4 port

Premium är den finaste matkassen med mycket exklusiva menyer och högklassiga råvaror. En bra matkasse för dig som kräver det lilla extra i vardagen och som vill ha nya spännande måltider att prova.

Matkomfort Bas – 755 kr / 4 port

Matkomfort Bas har något enklare råvaror men det som skiljer mest är att du behöver ha något mer saker hemma i köket för att kunna laga maten, matkassen är alltså inte lika komplett som Premium.

MatkassePrisEgenskaperBeställ
Matkomfort matkasse 755 kr
4 pers / 4 dagar
Gourmét för den kräsna!
Högsta kvalitet på råvaror
Exklusiva & enkla recept
Beställ knapp

Comments are closed.