Middagsfrid

MatkassePrisEgenskaperBeställ
Middagsfrid matkasse 599 kr
4 pers / 5 dagar
Fin mat för hela familjen
Mycket fina råvaror
Goda och enkla recept
Beställ knapp

Middagsfrid annonsMiddagsfrid var den första matkassen som erbjöds i Sverige redan under 2007. Hela idén startade med att Middagsfrid såg behovet med hemleverans av middagsmat direkt till dörren och vi kan alla nu bekräfta att de hade rätt. Hos Middagsfrid får du kompletta och färdigplanerade matkassar med mycket fina råvaror av hög kvalitet som du enkelt kan laga riktigt god mat med.

Med varje matkasse följer även ett receptblad som ger dig tips och idéer kring vilka maträtter du kan laga med din matkasse.  Utlämningen av matkassarna sker mellan kl 17-22 på söndagar, måndagar eller tisdagar, beroende på vart i landet du bor. Middagsfrids matkassar håller mycket bra prisnivå i förhållande till kvaliteten på innehållet, så om din familj vill få lite tid över och minska stressen i vardagen samt få lite nya idéer i matlagningen, ja då ska du absolut överväga att beställa en matkasse från Middagsfrid.

kompletta matkassar från  399 kr

Middagsfrid matkassar

 

Middagsfrid matkassar 2

 

Middagsfrid matkassar

Middagsfrid har en mängd olika matkassar som är speciellt utformade för att passa olika familjer och tillfällen. Du kan även beställa speciella matkassar vid högtider som t.ex julkassar med Middagsfrid’s spännande julmat. Hos Middagsfrid får du en spännande variation i vardagen och de har ofta fina erbjudanden som gör att du kan testa en matkasse till mycket förmånligt pris. Besök Middagsfrid för att läsa mer om deras matkassar.

MatkassePrisEgenskaperBeställ
Middagsfrid matkasse 599 kr
4 pers / 5 dagar
Fin mat för hela familjen
Mycket fina råvaror
Goda och enkla recept
Beställ knapp

Comments are closed.